Kaffe & Kærlighed

Et problematisk-akrobatisk, tragikomisk One Woman Show om kaffe og kærlighed eller mangel på samme.

Se kalender for forestillinger i 2018/19

Har turneret i Danmark: Zulu Festival..  og internationalt Kina, Belgien, Italien, Holland.

Kaffe & Kærlighed

’Kender I det, at selv om man sidder sammen med rigtigt mange, søde mennesker, kan man godt føle sig lidt ensom alligevel?

KAFFE & KÆRLIGHED udspiller sig sammen med, bag, over, blandt og foran publikum. To cafeborde, en dansepæl og en bregne er scenografien. Et forsøg på at få kaffe og måske lidt kærlighed fra en tjener der i allerhøjeste grad lader vente på sig.  Spændt som en flitsbue af utålmodighed,  og indestængt af iver og længsel sættes et stenskred i gang. Via dialog med både sig selv og publikum, sang, dans, desperat Dario Fo, selvhjælps filosofier, frivilligt og ufrivilligt poetisk og perverst virtuost artisteri, folder kvindens længsler sig ud. En pinagtig genkendelig historie.

“Camilla Marienhof overbeviser. Kaffe & Kærlighed, der har spillet i Kina, Belgien, Holland og Danmark med stor succes, er sjov og rørende samtidigt. En smuk miniature”…
…”En rørende fysisk komedie om kaffe & kærlighed… eller mangel på samme. Camilla er fysisk komiker og har sin helt egen stil, med en blanding af realistisk absurditet, komik og fysik, der er elegant flettet ind i historien.”
Anmeldelse af Peter Anthonissen i De Morgen, Belgien, Theater aan  Zee 2003

Teknisk Info

SPILLESTED: Forestillingen passer særdeles godt til små intime scener, foyescener og cafeer, hvor publikumsopstillingen er i kabaretstil ved små borde, og hvor man kan nyde et glas rødvin til. Minimum spilleareal 3x3m. Mulighed for at sætte en dansepæl op et andet sted i rummet end scenen, hvor loftet er stabilt og loftshøjden er max 4.5m. 

LYD OG LYS: Højtalere og aux-kabel. Lysplanen kan tilpasses efter scenens muligheder.

FOR TRAILER SE VIDEOR

Anmeldelse fra Novara Italien

Flyer fra Maccau, Hong Kong

Using Format